Matinee van Vier het Leven

Ditmaal geen ‘eigen’ nieuws, maar  een bericht van Stichting ‘Vier het Leven’. Deze stichting heeft ons gevraagd de voorstelling ‘Radiodagen’ onder uw aandacht te brengen. De voorstelling komt op 29 mei 2016 naar Het Klooster in Nuenen.

Let op: de organisatie van de voorstelling is volledig in handen van Vier het Leven. Voor eventuele vragen moet u dus ook met hen contact opnemen!

Zondag 29 mei 2016 komt Ensemble Anjelier met de vrolijke voorstelling ‘De Radiodagen’ in het Klooster in Nuenen. Dit theaterconcert met liedjes van onder andere Louis Davids, Toon Hermans, Tom Manders, Annie MG Schmidt en Wim Sonneveld is op verzoek van Vier het Leven ter gelegenheid van haar10-jarig jubileum door Herman van Veen geproduceerd.

Speciaal voor u alle ouderen uit regio Eindhoven, regio Den Bosch én Limburg is deze bijzonder feestelijke middag van 10 jaar Vier het Leven geprogrammeerd.  De Radiodagen is geïnspireerd op het radioprogramma ‘De bonte dinsdagavondtrein’, en wordt uitgevoerd door Barbara de Wit, Saskia Egtberts, Rikkert van Huisstede, Pieter van Nieuwenhuyze en Femke Krist. Meezingen mag!  

De kosten voor deze feestelijke middag bedragen € 24,50. Dit is inclusief entree, vervoer, begeleiding, koffie/thee met iets lekkers bij binnenkomst en een drankje met borrelhapje na afloop. Ontvangst vanaf 14.00 uur – de middag duurt tot 17.00 uur.

Gaat u met ons mee? Onze vrijwilligers halen u op en brengen u thuis! U bent ook van harte welkom vrienden/kennissen uit te nodigen! U kunt zich telefonisch aanmelden bij Stichting Vier het Leven via telefoonnummer 035-5245156 

Indien nodig regelt stichting Vier Het Leven begeleiding om naar de voorstelling te komen. Maar u kunt ook op eigen gelegenheid komen óf met eigen begeleiding. Belangrijk is dat u uw wensen bij Vier Het Leven kenbaar maakt.

 

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *