Voorleeswedstrijd voor opa’s en oma’s

 

kinderboekenweek2016

In het kader van de Kinderboekenweek wordt op woensdag 5 oktober, in samenwerking met bibliotheek Dommeldal, een voorleeswedstrijd georganiseerd. Acht opa’s en oma’s, die zich na een oproep via de basisscholen hebben aangemeld, strijden om de titel Beste voorleesopa/-oma van Nuenen.

foto Anja Vereijken
Anja Vereijken

Een kinderjury onder leiding van de Nuenense kinderboekenschrijfster Anja Vereijken bepaalt wie de winnaar wordt. De presentatie van de middag wordt verzorgd door Bram Soetendal (lid van De Lindespelers).

Wilt u het meemaken? Kom kijken en luisteren, samen met uw (klein)kinderen. De toegang is gratis, maar u moet zich wel aanmelden via de website van de bibliotheek in verband met de beperkte hoeveelheid zitplaatsen. Klik hier om de kaartjes te reserveren.

Extra’s

Optreden ‘N-Town Breaks’
In Het Klooster zullen de mooiste voorleesverhalen te beluisteren zijn van acht gepassioneerde opa’s/oma’s. Maar bezoekers kunnen ook kijken naar een fantastisch breakdance-optreden!
Acht leerlingen van de Nuenense breakdanceschool ‘N-Town Breaks’ zullen demonstreren welke trucs en moves van het breakdancen ze in huis hebben. Ze worden daarbij begeleid door hun leraren Jaron en Dennis.

Verkoop kinderboeken
Wilt u uw (klein)kind blij maken met een mooi (bekroond) kinderboek én Cultuur Overdag steunen? Op 5 en 12 oktober zullen in de foyer van Het Klooster kinderboeken verkocht worden. Uiteraard ontvangt u bij uw aankoop ook het kinderboekenweekgeschenk!

Anja Vereijken signeert
Na afloop van de voorleeswedstrijd signeert Anja Vereijken in de foyer van Het Klooster haar boeken, die ter plekke te koop zijn. Heeft u (klein)kind al een boek van Anja: meebrengen mag natuurlijk ook!

voorleeswedstrijd zonder logo's.png

Woensdag 5 oktober 2016 
♦ Aanvang: 14.00 uur
♦ Foyer open vanaf 13.30 uur
♦ Einde: ongeveer 16.00 uur
♦ Prijs: gratis, aanmelden via website bibliotheek
♦ Locatie: Het Klooster (Park 1, Nuenen)

In samenwerking met Het Klooster en Bibliotheek Dommeldal.BASIS LOGODommeldalJPGgrijs oranjeHet Klooster - Stripped BW

 

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: