Strabrechtse Heide, concert ‘Kippenvel’ en aanbieding Rusland & Oost-Europa Academie

Natuurfilm
Op donderdag 28 september a.s. vertoont Cultuur Overdag de natuurfilm ‘De Verborgen Wereld op de Strabrechtse Heide’. Klik hier voor meer informatie over de film en kaartverkoop.

Familieconcert ‘Kippenvel’
In het kader van de Kinderboekenweek organiseert Cultuur Overdag voor jong en oud een familieconcert! De inspiratie voor het concert is het thema van de Boekenweek:  Griezelen – Gruwelijk eng! Speciaal voor Cultuur Overdag heeft SoWhat een programma samengesteld waar je kippenvel van krijgt!
Met muziek van o.a. Wayne Shorter, Mussorgsky en Harry Potter.
Klik hier voor meer informatie over het concert en de kaartverkoop.

Aanbieding Rusland & Oost-Europa Academie
Eerder dit jaar heeft Marie-Thérèse ter Haar de lezing ‘Romanovs en Revolutie’ verzorgd. Tijdens deze lezing heeft ze met een bezoekers gesproken over het congres ‘Dwarsdenken 2016’, dat  vorig jaar was georganiseerd. ‘Hadden we dat maar geweten’, was een reactie die zij vaak kreeg.

 

Dit jaar organiseert Rusland & Oost-Europa Academie wederom een congres. Ze nodigt u graag uit voor dit bijzondere evenement. Via Cultuur Overdag biedt ze 15% korting aan voor het congres ‘Dwarsdenken 2017: Waarom Gorbatsjov teleurgesteld is in het Westen’. Het congres vindt op 21 oktober a.s. plaats in Enschede. Sprekers zijn journalist en Ruslandcorrespondent Alexander Münninghoff, prof. Karel van Wolferen, prof. dr. Emmanuel Waegemans en Marie-Thérèse ter Haar. Meer informatie en het volledige programma  vindt u hier.
De toegangsprijs voor het congres is € 29,50 zonder korting en € 25,08 met korting. U kunt de 15% korting als volgt verzilveren:
1. Ga naar de website door hier te klikken;
2. Kies voor de blauwe knop: ‘Aanmelden Congres ZONDER LUNCH’;
3. Vul in het veld ‘Kortingscode’ de volgende code in: Dwars15.
Mocht u tijdens het congres ook gebruik willen maken van de lunchmogelijkheid, dan kunt u de lunch apart bijboeken.

 

 

 

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *