We zijn in de race voor de Peeltrofee 2016!

Jaaaaaa, we dingen mee naar de Peeltrofee 2016! Het thema voor dit jaar is ‘cultuur en erfgoed’. Het kon niet mooier. We zijn immers druk bezig om te zorgen voor continuïteit van Cultuur Overdag, zeker nu exploitatiemaatschappij Het Klooster failliet is. Als vrijwilligers kunnen we veel, maar zonder een euro in kas wordt het toch moeilijk iets te organiseren.

Veertien mooie projecten dingen mee naar de Peeltrofee: maar wij zijn natuurlijk het allermooiste project! Om kans te maken op één van de geldprijzen, moeten we eerst zorgen dat voldoende mensen op ons stemmen zodat we in de top-5 komen.
Vandaag hebben we onze campagne opgesteld: we gaan op stemmenjacht! U kunt uw stem uitbrengen door hier te klikken. Vergeet vooral niet uw stem te bevestigen via de mail die u van de organisatie van de Peeltrofee in uw mailbox krijgt.

Laat ook uw omgeving weten dat we hun stem hard nodig hebben. Binnenkort kunnen ze dat lezen in Rond de Linde en De Nuenense Krant. Onze oproep komt ook op flyers die binnenkort overal komen te hangen.
Maar we gaan ook in de digitale wereld hard aan de slag. Facebook, Instagram en Twitter, men zal het weten: ‘WIJ DOEN MEE MET DE PEELTROFEE’.

 

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *