Als u het bericht niet goed kunt lezen, klik dan hier.

Geachte Cultuurliefhebber,
Binnenkort ontvangt u weer de maandelijkse nieuwsbrief van Cultuur Overdag. Omdat we echter bijzonder nieuws hebben dat inmiddels ook op Facebook en onze website staat, hebben we besloten een extra mailing rond te sturen. We hopen dat u onderstaande actie kunt waarderen! Aarzel niet deze mail door te sturen naar vrienden of bekenden binnen of buiten Nuenen c.a.: iedereen is van harte welkom!

Geniet eerst en betaal later! Omdenken door Cultuur Overdag:
GRATIS toneelvoorstelling op zondagmiddag 26 maart


Wat doe je als de kaartverkoop van een voorstelling tegenvalt, je overtuigd bent van de kwaliteit van de voorstelling én je het toneelgezelschap toch een volle zaal wil bezorgen? Dan laat je iedereen weten dat de toegang gratis is en dat bezoekers na afloop van de voorstelling zelf mogen bepalen wat ze als waarderingsbijdrage willen geven.

Cultuur Overdag heeft na rijp beraad gekozen voor deze onconventionele aanpak. Ze is er namelijk van overtuigd dat de professionele en landelijk succesvolle voorstelling Opgeruimd door theatergroep Greppel het bezoek meer dan waard is. Reacties van het publiek bij eerdere voorstellingen spreken voor zich: “van begin tot eind ademloos geboeid”, “een thema dat intrigeert, iets losmaakt bij de toeschouwer”, “zo sterk, juist omdat het zo klein is”, “meegevoerd in een rollercoaster van spanning en emoties”, “dit zal lang blijven hangen.”

Dit unieke experiment van Cultuur Overdag is natuurlijk riskant. Gegeven haar financiële middelen kan zij zich dit maar één keer permitteren. Maar als 200 bezoekers achteraf bereid zijn om minimaal € 5,00 te betalen, dan is Cultuur Overdag tevreden én hebben bezoekers een mooie, zeer betaalbare theatermiddag gehad.

Het zou meteen aantonen dat het mogelijk is om voor een acceptabele prijs mooie voorstellingen te regelen áls er maar voldoende bezoekers komen. Het voordeel van Cultuur Overdag is immers dat ze niet streeft naar winst: de toegangsprijzen zijn gebaseerd op de kostprijs met een kleine opslag.
Daarbij gaat het om kosten van bijvoorbeeld een artiest of spreker (ingeval van films: de licentiekosten van een film), de kosten van de locatie en techniek, en de kosten van bijvoorbeeld een website en bankrekening.

De voorstelling ‘Opgeruimd’ op zondagmiddag 26 maart begint om 15.00 uur. De foyer is open vanaf 14.00 uur. De gratis toegangskaarten zijn te reserveren door een mail te sturen naar greppel@cultuuroverdag.nl

Bezoekers die al een kaartje voor € 15,00 hebben gekocht, krijgen voorafgaand aan de voorstelling natuurlijk hun geld terug. Ook zij kunnen na afloop zelf bepalen welke waarderingsbijdrage ze willen geven.

Alle informatie over de voorstelling én de andere activiteiten van Cultuur Overdag kunt u vinden op www.cultuuroverdag.nl
Volgende Nieuwsbrief

De volgende nieuwsbrief verschijnt uiterlijk 17 maart. Daarin natuurlijk een overzicht van de geplande activiteiten, maar ook wat achtergrondinformatie over Stichting Cultuur en Kunst Nuenen (waar de activiteiten van Cultuur Overdag zijn ondergebracht).
Informatie over Cultuur Overdag
FB-pagina Cultuur Overdag
Website Cultuur Overdag
E-mailadres Cultuur Overdag
Colofon Deze nieuwsbrief is een uitgave van Cultuur Overdag.
Onder deze naam organiseert een vrijwilligersgroep in Nuenen culturele activiteiten voor iedereen met tijd overdag.
De activiteiten van Cultuur Overdag zijn ondergebracht bij Stichting Cultuur en Kunst Nuenen.
 
Deze nieuwsbrief wordt uitsluitend per e-mail verspreid. Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief kan via de website.
Wilt u de wijze waarop u deze e-mails ontvangt wijzigen (HTML of Tekst)? Gebruik daarvoor de volgende link: update your preferences.
Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Gebruik dan de volgende link: unsubscribe from this list

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*
Alle rechten voorbehouden.