Zondag 4 juli: kioskconcert met Shari-Sayan & Paula Snoeren

Kom a.s. zondag muzikaal picknicken in Het Park in Nuenen en geniet bij de kiosk van een optreden van Shari-Sayan en Paula Snoeren. En omdat ook jong talent een podium verdient: ook de 14-jarige Anouk Scheepers uit Nuenen komt zingen.

Het concert begin om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten; toegang is gratis.
Tip: neem zelf een stoeltje of kleedje mee om ontspannen naar de optredens te kijken. Er staan namelijk geen stoelen klaar voor luisteraars. Ook voor de 1,5 meter onderlinge afstand moet zelf gezorgd worden.

Het bijzondere en eigen stemgeluid van Shari-Sayan is te omschrijven als emotioneel, magisch en recht uit het hart. Niet alleen is ze te bewonderen tijdens haar optredens in het land, maar ook schrijft ze haar eigen nummers als singer-songwriter en rapper. In 2016 deed ze mee aan Idols, na eerder al diverse talentenjachten gewonnen te hebben.

Paula Snoeren is in Nuenen geen onbekende. Als ervaren en gepassioneerd vocal coach geeft ze aan leerlingen uit hele regio Eindhoven zangles in haar eigen zangstudio in Het Klooster. Met gedegen kennis van de nieuwste en beproefde technieken geeft Paula zanglessen, workshops en coacht koren. Zeer enthousiast en op inspirerende wijze begeleidt ze zowel de professionele als de beginnende vocalist.

Meer informatie over het concert is hier te vinden.

Nog veel meer kioskconcerten
Het concert op zondagmiddag 4 juli is het eerste concert in een reeks van maar liefst negen kioskconcerten die door Cultuur Overdag in de maanden juli en augustus wordt georganiseerd. Men kan gaan luisteren naar lekkere muziek van bekend en minder bekend, regionaal en lokaal muzikaal talent.
Van pop tot blues, van Hollands gezellig tot en met rock en wereldmuziek: het zal allemaal te horen zijn in het mooie centrum van Nuenen.

Bij té slecht weer, kan het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website van Cultuur Overdag.

Informatie delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *