Zondagmiddag 1 augustus 2021

Kioskconcert: Gertje Raassens

In juli en augustus wordt door Cultuur Overdag iedere zondagmiddag in Het Park in Nuenen een kioskconcert georganiseerd. Kom kennismaken met bekend en minder bekend regionaal en lokaal muzikaal talent.
Van pop tot blues, van Hollands gezellig tot en met rock en wereldmuziek: het zal allemaal te horen zijn in het gezellige centrum van Nuenen.

Het kioskconcert begin om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
De toegang is gratis: iedereen is vrij om te komen kijken en luisteren.
Tip: neem zelf een stoeltje of kleedje mee om ontspannen naar de optredens te kijken. Er staan namelijk geen stoelen klaar voor luisteraars.

Tijdens en na afloop van het concert wordt door vrijwilligers van Cultuur Overdag t.b.v. de musici gecollecteerd.

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Gertje Raassens

Dat de kiosk ook door slechts één vrouw vol van muziek kan zijn toont de Nuenense Gertje Raassens op zondagmiddag 1 augustus. Ze brengt dan een compilatie van heerlijke easy listening muziek.

Gertje is een veelzijdig allround zangeres. Voor verpleeghuizen en instellingen brengt ze een nostalgische show ‘Muzikale reis door de tijd’, een feest van herkenning. Overal waar men geraakt wil worden door live muziek, zingt Gertje. Dit kunnen feesten en bruiloften zijn, of met carnaval, maar ook uitvaarten. En in haar huiskamerrestaurant ‘Aanschuiven bij Gertje’ zorgt ze niet alleen voor lekker eten, maar ook voor de muzikale omlijsting.
Begin september organiseert ze in het Van Goghkerkje voor de derde keer een concert: ‘Celebrate Life With Friends’.

Alvast een voorproefje? Kijk en luister naar onderstaande YouTube videos. Meer materiaal is te vinden op haar eigen website, YouTube kanaal en Facebookpagina.

Covid-19 richtlijn

Het Park wordt beschouwd als ‘doorstroomlokatie’. Sinds de recente versoepelingen hoeft alleen nog rekening gehouden te worden met de 1,5m-richtlijn. Cultuur Overdag gaat ervan uit dat iedereen deze richtlijn respecteert.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: