Zondagmiddag 11 juli 2021

Kioskconcert: Novi Dijk & Paula Snoeren

In juli en augustus wordt door Cultuur Overdag iedere zondagmiddag in Het Park in Nuenen een kioskconcert georganiseerd. Kom kennismaken met bekend en minder bekend regionaal en lokaal muzikaal talent.
Van pop tot blues, van Hollands gezellig tot en met rock en wereldmuziek: het zal allemaal te horen zijn in het gezellige centrum van Nuenen.

Het kioskconcert begin om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
De toegang is gratis: iedereen is vrij om te komen kijken en luisteren.
Tip: neem zelf een stoeltje of kleedje mee om ontspannen naar de optredens te kijken. Er staan namelijk geen stoelen klaar voor luisteraars.

Tijdens en na afloop van het concert wordt door vrijwilligers van Cultuur Overdag t.b.v. de musici gecollecteerd.

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Na een fantastisch optreden van Shari-Sayan, Paula Snoeren en Anouk Scheepers op zondagmiddag 4 juli, ondanks het natte en koude weer, is het op zondagmiddag 11 juli tijd voor Novi Dijk. Samen met haar zangcoach Paula Snoeren zorgt ze voor spetterend optreden. ‘Come rain or shine.’
Ook bij dit concert is er weer ruimte voor een aanstomend talent: Maya Kuscielec uit Nuenen. Een heel bijzonder meisje met een stem die je meteen raakt.

Paula Snoeren Vocals & Friends: Novi Dijk

Novi Dijk, geboren en opgegroeid in Indonesië, reisde de hele wereld over om uiteindelijk terecht te komen in het mooi Nuenen.

Novi speelt in cover bands, maar treed ook solo op. Ze toert door heel Nederland, maar Nuenen is voor haar speciaal. Eerder trad ze op bij bijvoorbeeld Picknick in het Park (editie 2018), Roze Zaterdag in Nuenen (2017), de Van Gogh Mèrt (2017) en het Grand Gala des Princes (2011).

Alvast een voorproefje van Novi Dijk ? Kijk en luister naar een van haar haar videoclip. Meer materiaal is te vinden op YouTube kanaal, haar Facebookpagina en natuurlijk Instagram.

Nieuwsgierig hoe Novi zangles krijgt van Paula? Ze maakten er een leuk filmpje over.

Paula Snoeren, vocal coach

Zingen is een passie die Paula graag deelt met anderen. Als ervaren en gepassioneerd vocal coach geeft ze aan leerlingen uit de regio Eindhoven zangles in haar eigen zangstudio in Het Klooster in Nuenen. Met gedegen kennis van de nieuwste en beproefde technieken geeft Paula zanglessen, workshops en coacht koren. Zeer enthousiast en op inspirerende wijze begeleidt ze zowel de professionele als de beginnende vocalist.
Naast vocal coach is zee overigens ook zangeres, presentatrice, en studio vocalist. Meer informatie over haar is te vinden op haar website.

In juli en augustus verzorgt Paula samen met enkele van haar talentvolle leerlingen voor een drietal prachtige kioskconcerten.

Nieuwsgierig naar haar stem? Luister dan alvast naar onderstaand nummer op Soundcloud, waar ook nog meer muziek van haar te vinden is.

Covid-19 richtlijn

Het Park wordt door de gemeente beschouwd als ‘doorstroomlokatie’. Conform de huidige richtlijnen hoeft alleen rekening gehouden te worden met de 1,5m-richtlijn. Cultuur Overdag gaat ervan uit dat iedereen deze richtlijn respecteert. “ Voor de muziek zorgen wij, voor de 1,5 meter jij.”

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: