Zondagmiddag 15 augustus 2021

Kioskconcert Nuenen

Na fantastisch optredens van Paula Snoeren & Friends en Reemers & de Greef is het op zondagmiddag 15 augustus tijd voor ..

May Maema & Ailig Macleod Moreno

foto: Sigy Kops Photography

Singer-songwriter May Maema (de artiestennaam van Mariëlle Lunenburg) uit Nuenen laat zich inspireren door alledaagse verhalen die het leven brengt. Fijngevoelig als zij is, zet zij haar zintuigen in om informatie uit haar omgeving op te pikken. Die indrukken, emoties en gevoelens zet zij om in haar eigen creaties. Zij tovert daarbij met tekst en ieder verhaal vraagt om een eigen sfeer, sound en muziekstijl. In haar muziek verwerkt ze invloeden uit o.a. de (akoestische) rock, pop, nederpop, kleinkunst en spoken word.

Op zondagmiddag 15 augustus speelt May Maema met Ailig Macleod Moreno uit Leiden. Hij is een singer-songwriter, gitarist, artiest en straatmuzikant. De muziek die Macleod Moreno speelt varieert van folk tot singer-songwriter en van rock tot soul. Ailig maakt en schrijft zijn eigen nummers maar speelt ook graag covers op straat of podia. 

Het kioskconcert begin om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
De toegang is gratis: iedereen is vrij om te komen kijken en luisteren. Neem zelf een stoeltje mee, verplicht i.v.m. de covid-19 richtlijnen.

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website of de Facebookpagina van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Alvast een voorproefje?

Muziek van May Maema is te beluisteren op Spotify, op YouTube heeft een eigen kanaal, evenals Ailig Macleod Moreno .

Kioskconcerten

In juli en augustus wordt door Cultuur Overdag iedere zondagmiddag in Het Park in Nuenen een kioskconcert georganiseerd. Kom kennismaken met bekend en minder bekend regionaal en lokaal muzikaal talent.
Van pop tot blues, van Hollands gezellig tot en met rock en wereldmuziek: het zal allemaal te horen zijn in het gezellige centrum van Nuenen.

Tijdens en na afloop van het concert wordt door vrijwilligers van Cultuur Overdag t.b.v. de musici gecollecteerd.

Covid-19 richtlijn

Het Park wordt door de gemeente niet meer beschouwd als ‘doorstroomlokatie’. Dit betekent dat conform de huidige richtlijnen luisteraars daarom moeten zitten en er moet rekening gehouden worden met de 1,5m-afstand. Luisteraars worden daarom verzorgd zelf een krukje of stoeltje mee te brengen. Helaas is zitten in het gras (op een kleedje) niet toegestaan. “Voor de muziek zorgen wij, voor het stoeltje en de 1,5 meter jij.”

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: