Zondagmiddag 18 juli 2021

Kioskconcert: Reemers & de Greef

In juli en augustus wordt door Cultuur Overdag iedere zondagmiddag in Het Park in Nuenen een kioskconcert georganiseerd. Kom kennismaken met bekend en minder bekend regionaal en lokaal muzikaal talent.
Van pop tot blues, van Hollands gezellig tot en met rock en wereldmuziek: het zal allemaal te horen zijn in het gezellige centrum van Nuenen.

Het kioskconcert begin om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
De toegang is gratis: iedereen is vrij om te komen kijken en luisteren.
Tip: neem zelf een stoeltje of kleedje mee om ontspannen naar de optredens te kijken. Er staan namelijk geen stoelen klaar voor luisteraars.

Tijdens en na afloop van het concert wordt door vrijwilligers van Cultuur Overdag t.b.v. de musici gecollecteerd.

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Na Paula Snoeren Vocals & Friends is het op zondagmiddag 18 juli tijd voor: Reemers & de Greef.

Reemers & de Greef

Frank Reemers en Joep de Greef, wonend in Nuenen resp. Eindhoven, zijn twee oude rotten uit de Nederlandse muziekscene met een vracht aan ervaring en een liefde voor Blues & Roots muziek. Ze spelen met passie en zingen vanuit hun hart.

Op hun website schrijven ze: “Regelmatig gaan we samen naar de bakermat van de Blues, het zuiden van Amerika. Louisiana, Tennessee, Arkansas, Alabama, Texas, Illinois en natuurlijk Mississippi. Daar bezoeken we alle plekken die belangrijk zijn geweest in de historie van de Blues en spelen we ’s avonds in de Juke Joints en Blues cafés.
Naast onze succesvolle bluesbands Ramblin’ Dog en Mojo Hand vinden wij het heerlijk om met zijn 2-en prachtige eigen en zelfbewerkte Blues en Roots nummers ten gehore te brengen aan een geïnteresseerd publiek. Gewapend met diverse gitaren en bluesharp brengen wij een divers repertoire dat gaat van oude fingerpicking Delta blues nummers tot heerlijk swingende pareltjes uit de Blueswereld en omliggende gebieden.

Alvast een voorproefje? Kijk en luister naar onderstaande YouTube video. Meer materiaal is te vinden op hun eigen YouTube kanaal en Facebookpagina.

Covid-19 richtlijn

Het Park wordt beschouwd als ‘doorstroomlokatie’. Sinds de recente versoepelingen hoeft alleen nog rekening gehouden te worden met de 1,5m-richtlijn. Cultuur Overdag gaat ervan uit dat iedereen deze richtlijn respecteert.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: