Zondagmiddag 22 augustus 2021

Kioskconcert Nuenen

Na fantastisch optredens van Paula Snoeren & Friends, Reemers & de Greef, May Maema & Ailig Macleod Moreno is het op zondagmiddag 22 augustus tijd voor ..

Ericah

Onder haar artiestennaam Ericah treedt Erica van Lieshout, een Nuenense in hart en nieren, regelmatig op. Ze heeft een uitgebreid repertoire, vol met prachtige soul- en Rhytm & Blues-nummers. Denk daarbij aan de tijdloze muziek van Otis Redding, Etta James, Stevie Wonder en Smokey Robinson.

Ericah verzorgt live zang bij verschillende evenementen / gelegenheden. Van een bruiloft tot tuinfeest en van een singcard tot receptie. In het verleden was ze lead zangeres bij diverse bands. Meer over Ericah weten? Kijk dan op haar website.

Praktische gegevens

Het kioskconcert begin om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
De toegang is gratis. Locatie: De Regenboogkerk (Sportlaan 5, 5671 GR Nuenen). De weersvoorspellingen voor zondag zijn namelijk te slecht…

LET OP: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (i.v.m. de geldende covid-19 richtlijnen). Wie het eerst komt, het eerst maalt…

Tijdens en na afloop van het concert wordt door vrijwilligers van Cultuur Overdag gevraagd om een vrijwillige bijdrage t.b.v. de uitvoerende musici.

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website of de Facebookpagina van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Alvast een voorproefje?

Tijdens de eerste coronaperiode in maart t/m mei 2020 trad Ericah vrijwillig op bij vele Buitenconcerten om de mensen in verpleeg- en verzorgingshuizen een muzikaal hart onder de riem te steken in moeilijke tijd.
In die periode leverde Ericah vanuit haar huiskamer ook een muzikale videobijdrage aan het YouTube-programma ‘Dwers Nuenen Draait Door’.

En geniet nog even van een ander optreden…

Kioskconcerten

In juli en augustus wordt door Cultuur Overdag iedere zondagmiddag in Het Park in Nuenen een kioskconcert georganiseerd. Kom kennismaken met bekend en minder bekend regionaal en lokaal muzikaal talent.
Van pop tot blues, van Hollands gezellig tot en met rock en wereldmuziek: het zal allemaal te horen zijn in het gezellige centrum van Nuenen.

Covid-19 richtlijn

Het Park wordt door de gemeente niet meer beschouwd als ‘doorstroomlokatie’. Dit betekent dat conform de huidige richtlijnen luisteraars daarom moeten zitten en er moet rekening gehouden worden met de 1,5m-afstand. Luisteraars worden daarom verzorgd zelf een krukje of stoeltje mee te brengen. Helaas is zitten in het gras (op een kleedje) niet toegestaan.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: