Zondagmiddag 25 juli 2021: concert geannuleerd

Kioskconcert: Zobi la Mouche

Op zondagmiddag 25 juli stond een optreden van de band Zobi la Mouche gepland.

Een probleem komt zelden alleen. Was eerder het probleem van de placering van het publiek opgelost (zelf stoelen meenemen), daarna ontstonden er nóg twee obstakels. De voorspelde regen (met mogelijk onweer) én het feit dat één van de bandleden ziek is geworden. De band heeft aangegeven zonder haar niet de kwaliteit te kunnen leveren zoals men wil. Kortom: de samenloop van deze omstandigheden heeft de organisatie doen besluiten het concert te annuleren. Maar niet getreurd: op 1 augustus komt er weer een kioskconcert. En Zobi la Mouche komt u ongetwijfeld nog een keer tegen in het programma van Cultuur Overdag!

Zobi la Mouche

De band Zobi la Mouche speelt Wereldpop; muziek uit alle windstreken. Uiteenlopende stijlen en ritmes: soms vertrouwd, dan weer exotisch.
De zes bandleden zijn: Elke Wichers (zang), Ineke Oomens (klarinet, gitaar), Gerard Jeuken (accordeon), Karel Werschkull (gitaar, mandoline, fluit), Teo Kleintjes (bas) en Hans Frishert (percussie, electr.drums, zang).

Alvast een voorproefje? Kijk en luister naar onderstaande YouTube videos. Meer materiaal is te vinden op hun eigen YouTube kanaal en Facebookpagina.

Covid-19 richtlijn

Het Park wordt beschouwd als ‘doorstroomlokatie’. Sinds de recente versoepelingen hoeft alleen nog rekening gehouden te worden met de 1,5m-richtlijn. Cultuur Overdag gaat ervan uit dat iedereen deze richtlijn respecteert.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: