Zondagmiddag 29 augustus 2021

Kioskconcert Nuenen

De zondagmiddagen in juli en augustus stonden voor Cultuur Overdag in het teken van de kioskconcerten. Zondagmiddag 29 augustus wordt de reeks afgesloten met een optreden van …

marKant

MarKant bestaat uit John Kanters en Mark Peeters met zang, drumpad, keyboard/piano, gitaar en saxofoon. Ze zorgen bij vele gelegenheden voor een enthousiast optreden. Of het nu gaat om evenementen, bruiloften, personeelsfeesten, privéfeesten, feest op het plein, in een tent of café: ieder optreden wordt een feestje!

In Nuenen is marKant bij velen bekend van hun optredens bijvoorbeeld bij de Van Goghmèrt en de kermis in Gerwen.

Praktische gegevens

Het kioskconcert begin om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
De toegang is gratis: iedereen is vrij om te komen kijken en luisteren. Neem zelf een stoeltje mee, verplicht i.v.m. de covid-19 richtlijnen.

“Voor de muziek zorgen wij, voor het stoeltje en de 1,5 meter jij.”

Tijdens en na afloop van het concert wordt door vrijwilligers van Cultuur Overdag gevraagd om een vrijwillige bijdrage t.b.v. de uitvoerende musici.

Als het weer echt té slecht is, kán het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website of de Facebookpagina van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Alvast een voorproefje?

De Nederlands/Spaanse versie van Duurt te lang, Cuanto mas door marKant …

En nog een bekend nummer …

Kioskconcerten

In juli en augustus wordt door Cultuur Overdag iedere zondagmiddag in Het Park in Nuenen een kioskconcert georganiseerd. Kom kennismaken met bekend en minder bekend regionaal en lokaal muzikaal talent.
Van pop tot blues, van Hollands gezellig tot en met rock en wereldmuziek: het zal allemaal te horen zijn in het gezellige centrum van Nuenen.

Covid-19 richtlijn

Het Park wordt door de gemeente niet meer beschouwd als ‘doorstroomlokatie’. Dit betekent dat conform de huidige richtlijnen luisteraars daarom moeten zitten en er moet rekening gehouden worden met de 1,5m-afstand. Luisteraars worden daarom verzorgd zelf een krukje of stoeltje mee te brengen. Helaas is zitten in het gras (op een kleedje) niet toegestaan.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: