Zondagmiddag 4 juli 2021

Kioskconcert: Shari-Sayan & Paula Snoeren

In juli en augustus wordt door Cultuur Overdag iedere zondagmiddag in Het Park in Nuenen een kioskconcert georganiseerd. Kom kennismaken met bekend en minder bekend regionaal en lokaal muzikaal talent.
Van pop tot blues, van Hollands gezellig tot en met rock en wereldmuziek: het zal allemaal te horen zijn in het gezellige centrum van Nuenen.

Het kioskconcert begin om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
De toegang is gratis: iedereen is vrij om te komen kijken en luisteren.
Tip: neem zelf een stoeltje of kleedje mee om ontspannen naar de optredens te kijken. Er staan namelijk geen stoelen klaar voor luisteraars.

Tijdens en na afloop van het concert wordt door vrijwilligers van Cultuur Overdag t.b.v. de musici gecollecteerd.

Als het weer echt té slecht is, kan het gebeuren dat een concert wordt geannuleerd. Kijk daarom altijd even op de website van Cultuur Overdag voor het laatste nieuws.

Paula Snoeren Vocals & Friends: Shari-Sayan


De reeks kioskconcerten wordt op zondagmiddag 4 juli geopend met een spetterend optreden van de talentvolle Shari-Sayan, samen met Paula Snoeren. Verder zal ook de 14-jarige Anouk Scheepers uit Nuenen haar zangtalent tonen.

Alvast een voorproefje van Shari-Sayan? Kijk en luister naar haar videoclip.

Meer moois van is te zien en beluisteren op haar eigen YouTube kanaal en op Soundcloud.

De Brabantse Shari-Sayan begon haar carrière als jong meisje van 16 jaar. Op jonge leeftijd zong ze al veel voor een klein publiek. Haar grootste fans waren natuurlijk haar vader en moeder. Na de nodige optredens die daar op volgden, duurde het overigens niet lang meer voordat ze haar eerste optreden had voor een veel groter publiek in de Effenaar te Eindhoven.

Shari-Sayan kwam medio 2013 in contact met GK productions, en ze produceerden samen haar debuutsingle: ‘I’m not Crazy’. Al snel volgden vele successen tijdens talentenjachten waarbij ze regelmatig de eerste prijs in de wacht sleepte. In 2016 deed ze mee aan het RTL 4 programma Idols.
Haar bijzondere en eigen stemgeluid is te omschrijven als emotioneel, magisch en recht uit het hart. Niet alleen is ze te bewonderen tijdens haar optredens in het land, maar ook schrijft ze haar eigen nummers als singer-songwriter en rapper.
Meer informatie over haar is te vinden op haar website.

Paula Snoeren, vocal coach

Zingen is een passie die Paula graag deelt met anderen. Als ervaren en gepassioneerd vocal coach geeft ze aan leerlingen uit de regio Eindhoven zangles in haar eigen zangstudio in Het Klooster in Nuenen. Met gedegen kennis van de nieuwste en beproefde technieken geeft Paula zanglessen, workshops en coacht koren. Zeer enthousiast en op inspirerende wijze begeleidt ze zowel de professionele als de beginnende vocalist.
Naast vocal coach is zee overigens ook zangeres, presentatrice, en studio vocalist. Meer informatie over haar is te vinden op haar website.

In juli en augustus verzorgt Paula samen met enkele van haar talentvolle leerlingen voor een drietal prachtige kioskconcerten.

Nieuwsgierig naar haar stem? Luister dan alvast naar onderstaand nummer op Soundcloud, waar ook nog meer muziek van haar te vinden is.

Covid-19 richtlijn

Het Park wordt beschouwd als ‘doorstroomlokatie’. Sinds de recente versoepelingen hoeft alleen nog rekening gehouden te worden met de 1,5m-richtlijn. Cultuur Overdag gaat ervan uit dat iedereen deze richtlijn respecteert.

Informatie delen:
%d bloggers liken dit: